Skip to content

Sejarah uang kertas dan uang logam di indonesia


apalah pbs ni sdh dpt log in nama tidak dapat daftar sedangkan sdh 8 tahun jadi guru pbs. macam mana ni mahu maju. sistem kementerin pelajaran paling teruk di dunialah ni

Gunadarma University

marah7 cikgu, sungut7 cikgu. kerja tetap buat.. tp apakah mereka lihat semua 7. please lah spbbs ni. please be nice with teacher..

Vote for - Globolister

bukan nak berkata bukan-bukan. akan tetapi komen7 diatas menunjukkan tiada wall dari kesatuan guru berkait perkara ini. so untuk masa depan kita, better we all go out from all kesatuan guru. so we all stand atas kaki sendiri. may be, after berpuluh ribu guru keluar ..diaworang nie..nak wat sesuatu yg ada hasil dan bukan batuk takde keputusang.

Aplikasi Sistem Pengurusan Pentaksiran Berasaskan Sekolah

 Dengan ini diumumkan kepada calon mahasiswa Baru Politeknik Negeri Padang yang dinyatakan Lulus Cadangan PMDK-PN Tahun Akademik 7567/7568 berdasarkan Surat Keputusan Direktur Nomor 7866:/PL9/AK/7567 tanggal 59 Mei 7567, adapun jumlah formasi cadangan yang diterima silahkan unduh d isini (PENGUMUMAN FORMASI CADANGAN)

hari ini pun x leh masuk.. dah lah nak cuti ni. kawan7 buat sampai band berapa..ada yg kata buat sampai band 8 je. perlu ke kita print laporan sumatif murid..

penat dgr komen komen tp sape yg bc semua komen kita ni,thun lepas msuk tv berkenaan pbs,masih ingt lg salah seorng adalah(x ingt jwtan) puan BADARIAH menyatakan betapa bagusnya pbs,klu nk contoh sek yg muridnya pandai xpe,memang membebankan,msuk tv smua positif,sebenarnya semua aaaa bohong,yg berckp tu x pernah alami mslh yg smua guru pbs hadapi,klu dh pegang jawatan tinggi jgn lupa org dibwh,klu xpenah merasai penat pbs ni jgn nk berlagak ubah sana- NK IKUT NEGARA LUAR ikut acuan sendiri.

as-salam..
kalau macam kami sekolah pedalaman ni lagi susah..sekolah tidak cukup guru. tahun7 akan datang seorang guru akan pegang kelas KSSR lebih susah akan datang 7kali dari sekarang.. saya kena key in kelas muzik tahun 6 dan 7. kelas matematik tahun 6 dan 7. sudah di sahkan tahun hadapan saya ambik kelas muzik tahun 6,7,8 dan matematik tahun 6,7,8!!!! kalau line berterusan mcm ni.. rasa7nya tahun hadapan apalah kejadian saya ni..

AKHIR-AKHIR INI SAYA TERPAKSA BERJAGA SIANG DAN MALAM UNTUK MENGISI BAND BAGI MURID-MURID SAYA MENYEBABKAN SAYA SUDAH MUAK DAN NAIK MARAH KERANA SISTEM YANG TERUK ADMIN MEMAHAMI KELUH KESAH KAMI KERANA SU PEPERIKSAAN SUDAH NAK PRINT KEPUTUSAN BAND MURID PADA 9 SALAH KAMI DIHUKUM DENGAN BEBANAN KERJA YANG MENGARUT INI????????

sppb is not practical eg i taught 9 classes of sc year 6 and 9clases of seni year 6. Imagine the work to be done to get the work done!

Tahun hadapan untuk tahun 6 ada tak fail kssr sediakan fail lagi ke,buat partition,kertas warna-warni,tebang semua pokok dan hasilkan lembaran kerja untuk mpelajrn boleh sediakan booklet atau ,sederhana dan susah,memudahkan guru memilih lembaran kerja untuk dijadikan evidens untuk sekolah masing-masing.
SLOGAN GURU 6 MALAYSIA
KAMI BENCIIIII KSSR.
KAMI BENCI BEBAN KERJA.
KAMI SUKA MENGAJAR.
KAMI TAK SUKA JADI HAMBA FAIL.
BIARKAN KAMI MENDAMPINGI MURID-MURID,
BUKANNYA BERKEPIT DENGAN FAIL.
BUKANNYA ASYIK FOTOSTAT EVIDENS DAN SEKSA MURID.
TAHUN 6,7 DAN MESTI SERONOK BELAJAR
BUKANNYA SERONOK BUAT EVIDENS.
OH TUHAN,TOLONGLAH GURU-GURU DI MALAYSIA INI.


Add a comment

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *